ancla

Tintoreres Swimming Club és un club de natació en aigües obertes.

Som un club llançanenc i és en aquesta localitat on principalment duem a terme les nostres activitats.

També ens trobem per nedar en altres indrets de la costa catalana, principalment municipis costaners de l´Alt Empordà, per gaudir de la natació, la natura i compartir bons moments amb nedadors/es com nosaltres.

La nostra passió per l´esport al mar, el nostre respecte i cura cap al nostre planeta, la satisfacció de col.laborar en projectes i associacions de forma solidària són els nostres valors, motor i il.lusió.

De la piscina al mar...

La història del club és breu però intensa. El club es va fundar el juny del 2015.
Des de feia poc més d’un any, un grup de tres o quatre nedadors llançanencs haviem traslladat la nostra passió per la natació, de la piscina al mar.
Poc a poc el grup es va anar fent gran i les sortides del cap de setmana van passar de ser de 3 o 4 a ser de 15 o 16 persones. El grup es va anar consolidant i les sortides es van tornar més habituals i de més distància.
Així va ser com sense voler es va formar el primer club de natació de Llançà, Tintoreres Swimming Club.

Necessitàvem una activitat per facilitar aquesta transició. I així és com el divendres de les Festes de la Verge del Carme de Llançà del 2015, va néixer la primera Travessa Popular que uniria la Platja de Grifeu amb la Platja del Port. 1000m de natació en aigües obertes, amb una activitat assequible i familiar.
A partir d’aquí el club no va parar de créixer i actualment organitzem i col·laborem amb diferents activitats durant tot l´any, adaptades a tots els nivells.

Així que no t’ho pensis i vine a nedar i a gaudir amb nosaltres!

SPONSORS I COL.LABORADORS

null

Totes les activitats i sortides que organitzem des de Tintoreres Swimming Club, gràcies a un seguit d’institucions, empreses i col·laboradors que creuen, confien i ens recolzen el nostre projecte fan que aquest, vagi endavant i creixi any rere any.

Des del Club volem donar-vos les gràcies per aquest recolzament  i per facilitar que puguem assolir els nostres propòsits.

Sense tots/es vosaltres no seria possible. MOLTES GRÀCIES!